Certificare ISO

• Certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001
• Certificarea sistemului de management de mediu ISO 14001
• Certificarea sistemului de management OHSAS 18001
• Certificarea sistemului de management HACCP ISO 22000
• Certificarea Standardului de securitate a informatiei ISO 27001
• Cursuri
  
LABOREX 2000

Servicii - Certificarea sistemului de management HACCP (sau ISO 22000)

Certificarea sistemului de management HACCP (sau ISO 22000)

HACCP reprezinta o abordare preventiva a controlului alimentelor care, aplicata in toate fazele lantului alimentar, identifica si controleaza pericolele de transmitere a bolii de la aliment la om.

In Romania, organizatiile isi pot certifica sistemul de management HACCP dupa urmatoarele 3 referentiale:
Codex Alimentarius (Reguli generale si specifice privind bunele practici de igiena -GHP si productie -GMP pentru societatile ce proceseaza, transporta depoziteaza sau comercializeaza produse alimentare);
DS 3027E (document care introduce toate regulile din Codex Alimentarius intr-un sistem ce poate fi documentat si ale carui performante pot fi evaluate);
ISO 22000 (primul standard international de certificare a sistemului de securitate a lanturilor alimentare).

Avantaje certificarii HACCP

• garantarea calitatii igienice a produselor (siguranta alimentelor),
• contributia la reducerea rebuturilor si reclamatiilor clientilor,
• prelungirea duratei de valabilitate a produselor,
• cresterea increderii clientilor si salariatilor in companie, in capacitatea acesteia de a realiza exclusiv produse de calitate, in mod constant,
• crearea unui avantaj competitiv,
• contributia la imbunatatirea imaginii firmei si credibilitatii pe pietele internationale, cat si fata de eventualii investitori.

Beneficiciile certificarii HACCP (sau ISO 22000)

Integrarea procedurilor moderne ale analizei de risc si conceptului de prevenire sub aspectul protectiei sanatatii consumatorului in sistemul de management existent.
Analiza sistematica, derularea unor procese sigure si eficiente in sensul sigurantei produselor alimentare si directionarea proceselor pentru identificarea potentialelor riscuri referitoare la igiena care pot periclita sanatatea consumatorului.
Ajuta firmele din industria alimentara sa devina competitive pe piata internationala.
Diminueaza barierele comertului international.
Satisfacerea cerintelor actuale ale pietei privind realizarea de produse ecologice.
© 2007 certification.ro. All rights reserved                                   home | companie | servicii | formular de cotatie | contact
Developed by WeRule Studio